FAQ
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Zaloguj
Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Szukaj
Forum Strona Główna
->
Wielkie lasy
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
NIE
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Biblioteki Kreatorów
----------------
Księga Zasad
Księga Postaci
Księga Potworów i Bohaterów Niezależnych
FAQ
Miasto: Eriopolis
----------------
Dzielnica Portowa (północna)
Dzielnica Handlowa (wschodnia)
Dzielnica Wyższa (zachodnia)
Dzielnica Niższa (południowa)
Kanały pod Miastem
Okolice Miasta
Dzika Puszcza
----------------
Czarny Las
Wioska Bastai
Wzgórza i Góry
----------------
Las w cieniu Gór
Wzgórza
Zbocze
Chmurne Szczyty
Równina Mgieł
----------------
Wiśniowa Wioska
Stepy
Miasto: Arion
----------------
Arion (epidemia)
Wioska Pravium
Okolice Miasta Arion
Ocean Wiatrów
----------------
Szlaki Handlowe
Wyspa Rukia
Wyspa Piratów
Wyspa Kei-Sumi
W podróży
----------------
Tabor
Cyrk
Pustkowia
----------------
Bagna
Ruiny
Osiem szczytów
Wielkie lasy
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
beede168qw
Wysłany: Czw 2:09, 07 Kwi 2011
Temat postu: gucci handbags Roast Chicken with Rosemary Quick a
Ingredients1 kg chicken pieces on the bone - use whichever cuts you prefer, but a mixture of thighs and drumsticks works well4 large potatoes4 large carrots4 small onions4 large sprigs fresh rosemary
gucci bags discount
, each around 3 - 4 inches long1 tablespoon olive oilsalt and freshly ground black pepperMethodPreheat the oven to 200 degrees centigrade. Put the chicken pieces into a large roasting tray - if you are watching your fat intake
gucci on sale
, remove the chicken skin at this stage as it will look a lot more tempting when it is golden and crispy!Peel the potatoes and cut into evenly sized pieces - aim for cubes of around one and a half inches across - any smaller and they will burn, and larger and they will take too long to cook. Peel the carrots and slice into thick coin-sized pieces. Peel the onions and cut each in half. Add all the vegetables to the pan with the chicken and pour the olive oil over the top. Season well with salt and pepper and give the tray a good shake so that everything is coated in the oil.Now add the rosemary sprigs to the roasting tray
gucci handbags
, tucking them amongst the contents of the pan rather than just leaving them on the top where they may burn.Cook on the top shelf of the oven for around an hour, until the chicken pieces are cooked (test by inserting a knife to check the juices run clear) and the vegetables are browned and feel soft when you stick a knife into them. During cooking, give the pan a good shake every so often to make sure everything browns evenly. You should find that some of the rosemary comes loose from the sprigs and sticks to the contents of the pan - simply discard the bare twigs when you dish up.Serve with a green vegetable such as steamed cabbage or broccoli. You may also wish to serve crusty bread to mop up the sticky pan juices.
The following quantities serve four, but can easily be increased to feed more people. Buy the best chicken you can afford - free range chicken really does have a better flavour than the cheaper, mass-produced birds.
Variations: this recipe works well with any root vegetable - try using parsnips or sweet potatoes in place of the potatoes or carrots but remember that sweet potatoes should be added to the pan 20 minutes later than everything else as they cook so quickly.
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Elveron phpBB theme/template by
Ulf Frisk
and
Michael Schaeffer
Copyright Š Ulf Frisk, Michael Schaeffer 2004
Powered by
phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin